“Llévame en tu bicicleta”

Què passa amb les persones que per qualsevol motiu no poden canviar el seu vehicle?

A partir del 2019, els que tinguem un cotxe "antic" (dièsel matriculats abans del 2006 i benzina abans del 2000) no podran circular per Sant Cugat, ja que la nostra comarca queda afectada per aquesta nova llei. Ara, la generalitat decidirà la caducitat dels nostres vehicles, l'afecció i la cura que haguem tingut. A partir de gener de 2019 o el tires o el guardes a casa teva com adorn.

Què passa amb les persones que per qualsevol motiu no poden canviar el seu vehicle? Si aquest passa la ITV, no és raó perquè pugui circular sense cap problema?

Ens van a subornar amb una targeta verda durant tres anys si no tenim vehicle propi, el que significa transport “gratuït” Entrecomillo gratuït perquè es plantegen pujar els carburants per assumir la despesa d'aquestes targetes. Pels que pensen que ens roben des de fora, des de dintre tenim el mateix problema i no tot queda a casa, si no a la butxaca d’aquells que van en cotxe oficial (deu ser que aquests no contaminen)

Em sorgeixen nous dubtes, i a vostè?: Senyor conseller, Senyor Rull, vostè ha intentat anar en transport públic entre el Vallès oriental i el Vallès occidental o entre poblacions de la mateixa comarca? Hi ha poblacions a 10 kms de distància i es pot trigar una hora en arribar si va en transport públic, millorarà això?

No sé si la idea és només per motius mediambientals, però això té cert ‘tufillo’ a pagament de nous impostos i acords amb les cases d'automòbils.

Al final com tot a la vida cal prendre-ho amb humor, així que li canto al conseller: "Lleva, llévame en tu bicicleta."

"No estic d'acord amb el que dius, però defensaré amb la meva vida el teu dret a expressar-ho" (Voltaire)

 
Comentaris

Destaquem