M. Antonia Latorre: "Els clients ens sentim acollits de manera familiar"

“El TOT és un mitjà de comunicació pràctic i interessant, on poder estar al dia de les notícies i tenir una bona guia de comerços locals. El TOT és, per a nosaltres, la premsa del poble en què els clients ens sentim acollits de manera familiar amb una atenció personalitzada: no perdeu mai aquest tracte humà i familiar que rebem els clients”.  

Mainada

La llar d'infants Mainada compta amb gairebé 30 anys d'experiència. Especialitzada en l'educació d'infants de 9 mesos a 3 anys, a Mainada ofereixen tot tipus d'activitats per tal d'estimular als infants. Classes d'anglès, petites excursions, natació i moltes activitats que desenvolupen els petits cada dia a les aules. A Mainada compten amb cuina pròpia.

30 clients amb el TOT

El TOT Sant Cugat va engegar màquines tot just fa 30 anys. Al llarg de tres dècades són molts els anunciants que han passat per la publicació i han demostrat la força comercial del mitjà de comunicació. Per això compartim aquesta celebració amb els 30 primers clients del TOT, els quals encara demostren la seva fidelitat anunciant-se al TOT Sant Cugat cada setmana.

 
 
Comentaris

Destaquem