Mà estesa i ben ferma

L’independentisme travessa un moment difícil. L’Estat ha activat tots els seus mecanismes per frenar i reprimir un clam multitudinari i legítim

Catalunya és plural, mestissa i oberta. Entendre i assumir aquesta complexitat és vital si volem ser un poble que camini unit, cohesionat, cap a un futur millor. La Diada Nacional és un dia en què tothom s’ha de sentir lliure per expressar i reivindicar els seus sentiments, pacíficament i sempre respectant aquells qui pensen de manera diferent. 

L’Onze de Setembre ve marcat últimament per unes manifestacions històriques i multitudinàries per part d’aquells que creiem que la República Catalana és el millor camí per bastir, entre tots i totes, un país més just, solidari, cohesionat i lliure de corrupció. I, tanmateix, això no va de banderes o fronteres; la República ha de ser sinònim de pensions, escoles, un sostre per a tothom. Es tracta de remar tots plegats cap a un futur més esperançador, sense tenir en compte el nostre origen.

 

L’independentisme, certament, travessa un moment difícil. L’Estat ha activat tots els seus mecanismes per frenar i reprimir un clam multitudinari i legítim, i ha tancat a la presó persones pacífiques pel fet d’haver-nos permès votar. Ara esperem la sentència d’un judici vergonyós, del qual només podem esperar l’absolució.

I malgrat tot, no ens cansarem d’oferir diàleg i mà estesa, perquè per damunt de tot som demòcrates i no renunciarem a assolir el nostre objectiu d’aquesta manera. Mà estesa però ferma alhora, perquè denunciarem on calgui la repressió que estem patint. 

 

Us desitjo a tots els santcugatencs i santcugatenques que visqueu aquesta Diada amb els vostres éssers estimats, en una jornada que es recordi una vegada més pel civisme que ens caracteritza. Visca Catalunya, i Raül... et volem a casa!

 
Comentaris

Destaquem