Mà estesa i ben ferma

L’independentisme travessa un moment difícil. L’Estat ha activat tots els seus mecanismes per frenar i reprimir un clam multitudinari i legítim

Catalunya és plural, mestissa i oberta. Entendre i assumir aquesta complexitat és vital si volem ser un poble que camini unit, cohesionat, cap a un futur millor. La Diada Nacional és un dia en què tothom s’ha de sentir lliure per expressar i reivindicar els seus sentiments, pacíficament i sempre respectant aquells qui pensen de manera diferent. 

L’Onze de Setembre ve marcat últimament per unes manifestacions històriques i multitudinàries per part d’aquells que creiem que la República Catalana és el millor camí per bastir, entre tots i totes, un país més just, solidari, cohesionat i lliure de corrupció. I, tanmateix, això no va de banderes o fronteres; la República ha de ser sinònim de pensions, escoles, un sostre per a tothom. Es tracta de remar tots plegats cap a un futur més esperançador, sense tenir en compte el nostre origen.

 

L’independentisme, certament, travessa un moment difícil. L’Estat ha activat tots els seus mecanismes per frenar i reprimir un clam multitudinari i legítim, i ha tancat a la presó persones pacífiques pel fet d’haver-nos permès votar. Ara esperem la sentència d’un judici vergonyós, del qual només podem esperar l’absolució.

I malgrat tot, no ens cansarem d’oferir diàleg i mà estesa, perquè per damunt de tot som demòcrates i no renunciarem a assolir el nostre objectiu d’aquesta manera. Mà estesa però ferma alhora, perquè denunciarem on calgui la repressió que estem patint. 

Us desitjo a tots els santcugatencs i santcugatenques que visqueu aquesta Diada amb els vostres éssers estimats, en una jornada que es recordi una vegada més pel civisme que ens caracteritza. Visca Catalunya, i Raül... et volem a casa!

 
Comentaris (1)
Jordi Fa 2 mesos
Raül et volem a casa.... sí, és clar, podríem començar a fer-hi alguna cosa parlant amb en Pere Soler, de partit que calia fer fora de l'Ajuntament ara farà dos anys, el partit que ha continuat la repressió de l'estat, el partit que ha nomenat la nova fiscal que no solament ha seguit la repressió sinó que l'ha agreujat i que ara fins i tot amenaça amb que la més que problable condemna no la puguin complir en presons catalanes. Molta ma estesa, molta fermesa, però molt poca coherènc