Maria Rosa Edo: "El TOT sempre el busca tothom"

“Quan el TOT Sant Cugat va començar, Can Edo ja feia gairebé 20 anys que estava en marxa. La revista és la primera que desapareix, la que sempre busca tothom. Des de fa 30 anys, el tracte rebut ha estat genial i molt proper; sempre renovant i canviant el seu aspecte per mantenir-se actual i atractiu. El TOT fa 30 anys, i Can Edo en farà 50 l’any vinent!”.

Can Edo

Fa gairebé 50 anys que Can EdoCan Edo va obrir les seves portes per primera vegada. Des de llavors, el restaurant s'ha caracteritzat per comptar amb una cuina tradicional catalana i de temporada, amb productes de qualitat. Calçots, graellades de verdures, brases i moltes més opcions.

A Can Edo et sentiràs com a casa gràcies al seu tracte distès i familiar i les seves receptes tradicionals elaborades amb tota la cura del món. 

30 clients amb el TOT

El TOT Sant Cugat va engegar màquines tot just fa 30 anys. Al llarg de tres dècades són molts els anunciants que han passat per la publicació i han demostrat la força comercial del mitjà de comunicació. Per això compartim aquesta celebració amb els 30 primers clients del TOT, els quals encara demostren la seva fidelitat anunciant-se al TOT Sant Cugat cada setmana.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem