Màrqueting social i de proximitat

Article d'opinió de Sagredo analitzant l'impacte de les restriccions pels restauradors i com poder ajudar-los

Fa una setmana que tots els serveis de restauració han patit un cop molt fort. Les mesures contra la pandèmia està tocant (i en molts casos enfonsant) el sector. Ara per ara, aquestes mesures han de durar quinze dies però el pronòstic no és favorable i els propietaris dels locals no saben quan tornaran a obrir al públic. Un panorama desolador per a molts que no saben com se'n sortiran.

Davant d'aquesta situació hi ha hagut una resposta ciutadana que ha anat més enllà de compadir-se. A l'Instagram han sigut molts els santcugatencs que han compartit stories amb els serveis de take away dels bars i restaurants de Sant Cugat i voltants. S'ofereixen menús diaris, packs variats i tota mena d'ofertes que supleixen al que acostumem a fer al bar. Aquesta iniciativa promou que seguim consumint i ajuda als propietaris d'aquests negocis. 

Personalment, crec que és una molt bona manera de donar suport a l'hostaleria local i que encara que ja no podem anar a sopar a fora podem agafar menjar per emportar i fer-ho a casa. Conèixer les opcions de cada restaurant a les xarxes i fer-ne difusió és una bona manera d'arribar a tothom perquè veure les alternatives és molt útil.

Em sembla que la situació ha posat de manifest que la cooperació i les petites accions tenen un gran valor. Allò de posar el nostre petit gra de sorra... Perquè els qui estan patint aquestes noves restriccions, mentre esperen que arribin les subvencions i les ajudes que potser mai no arribaran, puguin subsistir.

 
 
Comentaris

Destaquem