Memòria selectiva

'Seguim amb el mateix model de transport públic mediocre i obsolet amb horaris hilarants i sense que Terrassa, on és l'hospital de referència, deixi de ser zona 2'

Normalment ens adonem de la injustícia que som capaços de suportar en l'àmbit econòmic quan ens arriba la carta de pagament d'un tribut. Amb els mesos tendim a fer una amnèsia necessària, però fixeu-vos en unes quantes qüestions importants.

Des de fa dos anys estem pagant el tribut d'AMB, inclòs l'any de la pandèmia, és a dir 9 milions d'euros en dos anys presumiblement per a fer front a la tarifació 1 del transport. A part, paguem dels pressupostos ordinaris de l'Ajuntament, 5 milions d'euros anuals a AMB, no sé si ho sabíeu. Parlant amb diferents polítics ens van intentar introduir "el mantra" que era necessari per a millorar les inversions públiques en transport, infraestructures.... Bé, han passat dos anys i el que hem aconseguit és ser ZBE (Zona de Baixes Emissions) però sense alternativa de mobilitat.

Seguim amb el mateix model de transport públic mediocre i obsolet amb horaris hilarants i sense que Terrassa, on és l'hospital de referència, deixi de ser zona 2. És a dir, us dono obligacions, però no milloro els vostres drets, mentrestant AMB ha recollit 19 milions d'euros només de Sant Cugat. Penseu a més en la reducció de mobilitat per la pandèmia i en què no hi ha hagut inversió pública durant el confinament.

Per si no fos suficient, aquest any l'Ajuntament ha recaptat en impostos 30 milions d'euros més que l'any anterior i jo em pregunto ¿no hauria estat més lògic haver recaptat menys en un context com el del 2020 i ajudar als comerços, botiguers i restauradors? De què serveix tenir aquesta quantitat ara si s'han quedat molts negocis pel camí? Srs. polítics necessiten una profunda reflexió i ajustada a la realitat.

 
 
Comentaris

Destaquem