Més Cròniques de Macondo

'Es presentarà Més Cròniques de Macondo, el segon llibre de recull dels relats que van sortir cada setmana en la secció d'aquest títol al TOT fins a setembre de 2023'

Durant la pròxima Setmana del Llibre, que se celebrarà del 8 al 17 de setembre al Moll de la Fusta, es presentarà Més Cròniques de Macondo, el segon llibre de recull dels relats que van sortir cada setmana en la secció d'aquest títol al TOT fins a setembre de 2023. Tornen, doncs, tots els que molts de vosaltres ja heu llegit, col·leccionats en àrees temàtiques: Paisatges quotidians i onírics, Relats confinats —els que es van publicar els pitjors mesos de la pandèmia, ara que tot sembla tan lluny—, més Capassitus —donasses i homenots de Sant Cugat— i un apartat dedicat als referents que m'han marcat.

Més info: Josep Amorós publica el segon recull de 'Cròniques de Macondo'

Abans no comenci el tràfec de presentacions, que en farem si més no a Sant Cugat, Valldoreix i Barcelona, volia fer quatre ratlles per agrair, a alguns dels que han fet possible aquest segon lliurament, la seva intervenció decisiva.

A Josep Maria Vallès, que va creure en aquestes cròniques i va començar a publicar-les, i n'ha signat el pròleg d'aquest segon recull, igual que va fer amb el primer. A Ramon Grau, Àgata Guinó i Laura Grau, editors impecables que mai no m'han tocat ni una coma. A totes les persones que les han inspirades, algunes de les quals estan presents en diferents relats, perdoneu per convertir-vos en personatges. Als lectors, que us heu fet vostres els relats i sovint m'heu explicat coses que hi heu llegit i que jo no sabia que havia escrit. Al Quim Castelló i la Carme Ballesteros, que les han portat al Bosc Literari de la Serreta.

A Elisabeth per les aportacions més valuoses, a Lisbet per tantes idees i guixarots, a Mònica per les correccions que no es poden discutir. Als Jaumes, el Sergi i la Sofia, sempre.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem