Més enllà de números, inverteix en confiança

'A mesura que avancem, descobrim que la confiança no només és una actitud, sinó també una estratègia per superar obstacles i inspirar possibles clients, inversors i socis potencials'

Les emprenedores afrontem reptes constants i unes incerteses que requereixen una inversió intangible, però essencial: la confiança en nosaltres mateixes i en la visió que impulsa el nostre projecte.

A mesura que avancem, descobrim que la confiança no només és una actitud, sinó també una estratègia per superar obstacles i inspirar possibles clients, inversors i socis potencials. La persistència en el nostre projecte, gràcies a treballar la confiança ens pot obrir portes; mentre que la seva pèrdua ens les tanca totes.

Et proposo, doncs, sis consells per mantenir la confiança en els moments difícils:

  1. L'autoconeixement t'ajudarà a prendre decisions més alineades amb els teus objectius. Un procés de coaching et pot resultar de molta utilitat per assolir-ho.
  2. Focus i metes clares, realistes i a curt termini.
  3. La formació continuada et farà sentir més segura davant dels reptes. Pensa en formació específica en el teu camp i també en formar-te en aquelles habilitats comunicatives imprescindibles.
  4. Les xarxes de suport, com la nostra la Xarxa de Dones Empresàries i Emprenedores de Sant Cugat, et connectarà i et proporcionarà suport emocional i perspectiva.
  5. Gestiona el fracàs: com més vegades t'hagin rebutjat, seràs més a prop de ser acceptada. Pensa-ho així. La resiliència és important.
  6. Cuida de tu mateixa: la salut física i mental és fonamental.

Empresària, emprenedora: identifica els teus punts de millora, troba la idea que se t'escapa i actua amb confiança.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem