Per què a mi?

'Us diré que hem recaptat 7.750 euros que aniran destinats a tenir cura i acompanyar les persones amb malalties cròniques des de la Fundació Salut Plus'

Representar aquesta obra ha sigut una finestra oberta a la Fundació Salut Plus i agraïm a tothom la massiva assistència. Volem agrair la generositat d'en Josep Maria Vallès, sense ell no hauríem arribat fins aquí, va creure en nosaltres i ens ha ajudat incondicionalment des del primer dia; gràcies a la Pilar Rosàs, HGUC per la cessió de l'Auditori, gràcies a en Gerald Fannon pel seu vessant social i positivitat, gràcies a la Montse Moral per ser-hi tan a prop, gràcies al TOT Sant Cugat i a la Laura Grau, per donar a conèixer un projecte tan important, per haver entès tant bé la cronicitat i haver-ne fet la difusió des d'una perspectiva comprensiva, propera i molt professional, gràcies a tot el vostre equip.

Hem tingut la sort d'haver conegut i pogut comptar amb en Roger Pallàs, director, actor i dramaturg, i la Marta Durán, formada en diferents disciplines de la dansa i moviment conscient per a la creació i realització d'aquest projecte. Ells han creat "Cadira Teatre" que ofereix un espai on totes les persones tenen l'oportunitat d'expressar-se i créixer a través del teatre i el moviment. Han acompanyat els nostres usuaris fins a arribar aquí amb una cura i professionalitat esplèndides.

Finalment, però no, en darrer lloc, agrair als actors-usuaris que amb el seu coratge, fortalesa interior, empenta i bon fer, són capaços de mostrar, sense por, amb sentit de l'humor i emocions a flor de pell, els seus múltiples moments de grandesa interior. La cuina a foc lent, amb ingredients a vegades subtils, però necessaris de consciència del cos, veu, atenció i observació han estat un símbol d'excel·lència i complicitat entre la Marta, el Roger i els "usuaris-actors".

Us vàrem parlar d'una sorpresa que anava embolicada d'una música meravellosa... la Jana Ginesta que ens ha volgut acompanyar per donar suport a les malalties cròniques. És una de les beneficiàries de les beques artístiques (beques Superarte) de la Fundació SIFU, que impulsa la formació artística de persones amb discapacitat. Gràcies a aquesta beca està estudiant oboè i piano al Conservatori Superior de Música del Liceu. La Jana es comunicarà amb nosaltres a través de la música.

Moltes gràcies! Us diré que hem recaptat 7.750 euros que aniran destinats a tenir cura i acompanyar les persones amb malalties cròniques des de la Fundació Salut Plus. Esperem que hàgiu gaudit de l'obra i sortit enriquits, emocionats i sentint-vos més propers a la CRONICITAT.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem