Millora de l'eix comercial de Can Cadena

'A Valldoreix hem fet una aposta per una mobilitat sostenible, que els carrers siguin un espai compartit per les bicicletes i els cotxes'

Actualment hi ha una nova normativa de circulació que estableix una velocitat màxima de 30km/h en trama urbana. A Valldoreix hem fet una aposta per una mobilitat sostenible, que els carrers siguin un espai compartit per les bicicletes i els cotxes, incentivar l'ús del transport públic i sobretot, prioritzar els passeig dels vianants.

L'última setmana de juliol s'iniciaran les obres del projecte de reurbanització de la Rambla Mossèn Jacint Verdaguer, entre la plaça Can Cadena i el carrer Sant Albert. Aquesta, és una millora molt necessària per al seu comerç local que gaudirà d'un espai més amable, que permetrà ordenar la zona per a terrasses de taules i cadires en el tram comercial, afavorint la socialització de l'entorn.

El projecte respon als objectius de millorar l'accessibilitat de la mobilitat a peu i en transport públic, facilitar la mobilitat segura de les bicicletes, maximitzar l'aparcament de rotació, i de càrrega i descàrrega, sense oblidar l'espai pels vehicles de mobilitat reduïda. També es farà una millora de les infraestructures de serveis urbans: clavegueram, aigües pluvials, enllumenat públic, subministrament d'aigua, electricitat i telecomunicació.

Us demanem paciència durant aquests 5 mesos. En la fase inicial caldrà tallar completament el trànsit de vehicles, el qual es desviarà pel carrer de Sant Albert i el passeig Rubí. En tot moment es garantirà l'accés a peu als comerços i els clients podran utilitzar les zones d'aparcament més properes. Pensem que serà una millora per Valldoreix. Som-hi!

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem