Millorem el servei de taxis

La meva sorpresa va ser arribar a la tornada, i no trobar el mateix conductor i en dir-li que no era la mateixa persona,

No és pas un costum ni un luxe la utilització d'aquest servei a la nostra ciutat, sinó més aviat una necessitat pels ciutadans de més edat, especialment quan hem de desplaçar-nos alguns quilòmetres o portar pesos que sovint no podem traginar massa estona encara que sigui dins la ciutat.

Recentment amb motiu d'un viatge a l'estranger vaig haver d'anar i tornar a l'Aeroport de Barcelona a primeríssima hora del matí i a les dues de la nit del mateix dia, motiu pel qual vaig concertar el retorn d'avançada, amb el mateix conductor del matí agraint la seva amabilitat i bonhomia, doncs va assegurar-me que ho faria ell mateix.

La meva sorpresa va ser arribar a la tornada, i no trobar el mateix conductor i en dir-li que no era la mateixa persona, per si el client era un altre, va dir-me que "era cuestión del Reglamento" i tot seguit hi afegeix "porquè Cataluña es España". Dit això, em limito a dues qüestions que podríem millorar amb bona voluntat.

1a.- Els usuaris que volguéssim accedíssim al "Reglamento" o la Llei o l'ordenança municipal, si d'això es tractés, doncs tal vegada la meva ignorància no m'ha permès saber, qui regula o a on tenim a l'abast els usuaris la normativa corresponent.

2a.- Fa referència a la distribució de les "parades de taxi" a la ciutat. Tal vegada la Cooperativa del Taxi, o qui pugui decidir-ho, hauria d'adaptar la referida distribució augmentant el seu nombre i pensant en la gent gran o simplement en la ciutadania. Algú llegeix?

 
Comentaris

Destaquem