La Mirada, el viacrucis santcugatenc

"És indignant per part de l'administració que s'iniciï l'activitat d'una escola en una situació més que precària en el primer món"

Aquesta setmana els diaris catalans van plens de la notícia de La Mirada, i de ben segur que en breu sortirem a la premsa internacional! Una escola que no té cabuda a Sant Cugat... Qui ho havia de dir que la construcció d'una senzilla escola de la que se'n començà a parlar fa ja més de 8 anys i que es posà en funcionament l'any 2016, avui amb l'obra començada, un jutge paralitzi la seva construcció de forma cautelar.

És indignant per part de l'administració que s'iniciï l'activitat d'una escola en una situació més que precària en el primer món. És indignant que el projecte de l'escola no estigués llest fins al cap de 2 o 3 anys. És indignant, que el terreny seleccionat per la ubicació de l'escola no respectés les distàncies a les vies del tren que segons normatives actuals han de respectar. Ningú se'n va adonar? És indignant també que el consistori, en el seu dia, no lluités una mica per aconseguir una excepció de norma per a la ubicació seleccionada. És indignant que el nou projecte en la nova ubicació quedés desert en la licitació pública... i per últim, és indignant que es paralitzi la construcció per una demanda promoguda per la Plataforma SOS Bosc Volpelleres... Xim-pum; 8 anys i encara no hi ha data per l'inici de curs en aquesta escola!

La història és digne d'una sèrie de Netflix, on els perjudicats són reals. Són nens i nenes, pares i mares que lluny de gaudir d'una infància en una escola normal, com la resta d'habitants de Sant Cugat, es resignen amb la mala gestió o desídia de tot un seguit de personal principalment tècnic, però també polític, i de la voluntat d'una plataforma ecologista a fer el que l'entorn administratiu fa sempre; NO a tot i busca't la vida.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem