Mireia

Una persona que ja fa temps que m'ha demostrat tenir el seny necessari per dur a la nostra ciutat a una nova etapa i que el seu compromís amb Sant Cugat és clar i ineludible

Que la política municipal és apassionant és quelcom que ja vaig poder comprovar durant el mandat en què vaig exercir de regidor del 2011 al 2015. Res com dedicar els teus esforços a exercir la política en la ciutat que t'ha vist néixer. Per això, quan em van oferir formar part, com independent, de la llista per a les properes municipals d'ERC-MES, vaig considerar un honor acceptar-ho.

I ho vaig fer per diverses raons. Una vegada desaparegut el meu partit, CDC, i després de quatre anys fora de la política activa però implicat en la política de carrer, he tingut el temps suficient per veure que el projecte d'ERC per a Sant Cugat és el que més s'acosta al model de ciutat que vull. A banda, la manera amb què encara aquesta etapa convulsa del Procés, aplicant el seny i el sentit comú sense renunciar a les nostres reivindicacions com a nació, és la millor manera d'afrontar aquest delicat moment polític.

Però hi ha una altra raó, igual de poderosa, que m'ha fet fer el pas: la seva candidata, la Mireia Ingla. Una persona que ja fa temps que m'ha demostrat tenir el seny necessari per dur a la nostra ciutat a una nova etapa i que el seu compromís amb Sant Cugat és clar i ineludible. Recordo com el 2011, per pocs vots, no va entrar al ple de l'Ajuntament com a regidora, i així i tot la vaig veure durant quatre anys com assistia a tots els plens, sent activa per a tota la ciutat i demostrant que per fer política de veritat no cal tenir un càrrec retribuït, només cal creure-ho de veritat. Tot un exemple a seguir que demostra el que és la veritable política. Serà una gran alcaldessa, no en tingueu cap dubte.

 
Comentaris

Destaquem