Mobilitat a Can Cadena

'La intenció de l'EMD és continuar tenint el quiosc, que haurem de treure a concurs a l'espai alternatiu de l'Eix Comercial'

En el darrer ple del mes de desembre es va aprovar el projecte de l'aparcament a Can Cadena, amb la voluntat d'afavorir l'ús del transport públic, sempre pensant en la sostenibilitat i el medi ambient, no en guanyar diners, bàsicament perquè (sovint) els serveis són deficitaris.

El projecte de mobilitat en l'entorn de Can Cadena farà pedalable l'accés fins a l'estació de FGC de Valldoreix i contemplarà que una part de la rotonda se segregui amb el carril bici per l'encreuament amb total seguretat. Segons el codi de circulació està prohibit estacionar a les rotondes, motiu pel qual posar un establiment és una incongruència. Per aquesta raó, quan es va presentar el nou projecte als comerciants de la zona, l'arquitecte municipal va proposar posar un quiosc a la petita plaça que queda al costat del magatzem de begudes i va tenir bona rebuda perquè ampliar l'oferta és defensar el comerç de proximitat.

El contracte d'arrendament amb ENDESA del quiosc actual té data 1/10/2014 prorrogable fins a 5 anys, sempre que la propietat no alteri el terreny, fet que es va produir el 27/12/2016 quan l'EMD el va comprar per fer el pàrquing i fet que es va notificar a la propietària el 2017. Des del 2019 aquest contracte està caducat i per això no cal indemnització per part de l'EMD en el moment que l'establiment no pugui continuar a la mateixa rotonda. Dit això, la intenció de l'EMD és continuar tenint el quiosc, que haurem de treure a concurs a l'espai alternatiu de l'Eix Comercial.

Totes i tots estem a favor de tenir un quiosc de flors a la vila, emblemàtic establiment a Valldoreix i on molts de nosaltres comprem el ram per casa o per regalar, que la propietària ens prepara amb molt de gust i carinyo, i que no volem perdre.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem