Mobilitat caòtica

En poques setmanes s'inaugurarà el mal anomenat projecte d'interconnexió per als vianants i ciclistes de la plaça de l'Hipòdrom

En poques setmanes s'inaugurarà el mal anomenat projecte d'interconnexió per als vianants i ciclistes de la plaça de l'Hipòdrom que té com a finalitat unir a peu o amb bicicleta el nostre municipi i Rubí; així se'ns va vendre inicialment el projecte des del PDeCAT que, després, va ser comprat per la totalitat de partits de l'oposició menys el que represento, Cs St. Cugat.

Qualsevol que conegui la zona sap que ja existeixen dues "vies verdes" actives que passen per Can Mates i per Volpelleres i que uneixen el centre de la ciutat amb la plaça de l'Eroski (ara Carrefour). També hauria de conèixer que creuar a peu sota el pont de l'autopista en direcció a la veïna Rubí, no ja amb bicicleta, és jugar-se la vida vista la nul·la voluntat de posar ordre ni il·luminació a aquesta zona de Sant Cugat, menystinguda per l'antic i el nou equip de govern.

 

Tampoc cal ser molt observador per a adonar-se que els treballadors del polígon de Sant Mamet creuen, i continuaran creuant, per la zona més còmoda però la més perillosa en el seu accés als restaurants confrontants a la plaça de Chic: la línia recta.

Finalment, tampoc fa falta ser enginyer per a saber que la presència de 4 nous semàfors en la plaça, on abans no hi havia cap, alentirà dràsticament el pas dels vehicles en la seva sortida i accés pels túnels o des de Rubí.

 

Totes les proves que s'han fet fins al moment, en cap de setmana, han provocat un caos circulatori important amb cues d'automòbils que, en la direcció provinent de Rubí, arribaven fins a la rodalia del centre comercial.

En fi, espera el millor i prepara't per al pitjor que, el dilluns, comencen els col·legis.

 
Comentaris (3)
Jaume Fa 10 dies
Que triste que hayan políticos que favorezcan el sedentarismo y la contaminación...desde luego con políticos sin conciencia por el medio ambiente y la salud ¿qué mundo construimos? ¡¡¡Máximo apoyo a la vía peatonal y ciclista!!!
m.illera@telefinica.net Fa 10 dies
Nemtpnp. Si le dejamos practicar, se supera.
Flipander Fa 11 dies
Tant alt i tant talós. Ni sap que no és dilluns que comencen les escoles, que és dijous. Això és el que sap aquest inútil de la nostra ciutat. Quina p... vergonya de personatge.