Molt més que una ciutat

La sostenibilitat ha estat sempre una prioritat, adaptant la ciutat a les noves necessitats amb la construcció de més carrils bici i espais pels vianants, perquè com dèiem, les persones som el primer

Sant Cugat és molt més que una ciutat, i és molt més que un model. Sant Cugat és totes i cada una de les persones que en formem part. Certament, ha crescut en població en les últimes dècades, però ho ha fet des del compromís i la fermesa que el benestar social, el de les persones, ha d'estar sempre per davant de tot.

S'ha optat per abandonar tota mena de massificació, per fer una ciutat verda que ens convida a passejar-la pels parcs i jardins que l'envolten. La sostenibilitat ha estat sempre una prioritat, adaptant la ciutat a les noves necessitats amb la construcció de més carrils bici i espais pels vianants, perquè com dèiem, les persones som el primer. Així mateix, comptem amb una excel·lent xarxa d'escoles públiques, concertades i privades.

Sota el lideratge de Carmela Fortuny, Sant Cugat construirà una nova escola, la Mirada, i una escola bressol. En matèria sanitària seguirà reivindicant, com ho ha fet sempre, un hospital públic a la ciutat pels santcugatencs. I seguirà lluitant per una ampliació del parc públic d'habitatges de lloguer amb més de 700 nous pisos.

La candidatura de Junts per Sant Cugat, que es va presentar dimarts passat al Teatre Auditori, divideix el seu programa en 6 eixos d'actuació: prosperitat, connectivitat, governança, salut, benestar i proximitat. El projecte Junts treballarà per continuar fent de Sant Cugat una millor ciutat i seguint les paraules de l'alcaldable Fortuny: "Fem un pas més, fem de Sant Cugat una manera de viure".

Però tal com va dir la Carmela, emprendre aquest repte, "té sentit si ho fem entre totes i tots, té sentit si ho fem junts". Fem-ho Junts!

 
Comentaris

Destaquem