My name is Suzanne

El 15 de juliol, presentem una nova marca de concerts “Excepcionals”

Un dels principals objectius de l’equip del Teatre-Auditori per als pròxims anys és ampliar la programació internacional amb artistes i companyies de renom. L’any passat ja vam programar, en tàndem amb el festival Temporada Alta, l’espectacle Chekhov de l’aclamat actor anglès, Michael Pennington, i aquesta col·laboració es consolidarà a la tardor amb el concert del carismàtic cantautor nord-americà Rufus Wainwright.

En aquesta línia, el 15 de juliol, presentem una nova marca de concerts “Excepcionals” que iniciarem amb l’artista californiana Suzanne Vega, que es va llançar a la fama el 1987 amb dues cançons del seu segon disc Solitude Standing: “Luka” i “Tom’s Diner”.

Vega està en forma i segueix component i delectant públics arreu del món, i el seu nou àlbum Tales from the Realm of the Queen of Pentacles ha rebut crítiques excel·lents. I “excepcional” també és el guitarrista que l’acompanyarà, el dublinès Gerry Leonard, que va ser guitarrista i director musical de David Bowie. No us ho perdeu!

Més informació
 
Comentaris

Destaquem