Nadal per a les dones empresàries: valors, reptes i oportunitats

'La gran oportunitat d'un dia com avui, 25 de desembre, és revertir la generositat, l'empatia o la solidaritat, valors tan nadalencs, en la pròpia empresa'

Desembre és un mes de contrastos: ple d'esdeveniments socials i familiars i al mateix temps, ple de pressió laboral pel tancament de l'any. Però a més, per a la dona empresària i emprenedora, desembre pot suposar una època de difícil i estressant equilibri entre la vida personal i laboral. És freqüent passar el mes de desembre de festivals infantils, a la comptabilitat; de buscar el regal d'última hora a haver d'assolir l'objectiu de l'any. Tot un repte.

Però aquest repte es pot prendre també com una oportunitat per millorar el clima laboral de l'empresa, tot aprofitant l'ambient nadalenc que es respira arreu o una oportunitat per mantenir la productivitat amb un somriure i per connectar d'una altra manera amb els clients.

I per descomptat, la gran oportunitat d'un dia com avui, 25 de desembre, és revertir la generositat, l'empatia o la solidaritat, valors tan nadalencs, en la pròpia empresa, en forma de col·laboració i suport amb altres dones professionals. Des de la Xarxa de Dones Emprenedores de Sant Cugat, aquest ha estat el nostre objectiu del 2023 i seguim treballant perquè el nou any sigui per a les nostres sòcies i simpatitzants encara millor.

I així com al nostre tradicional sopar nadalenc, totes juntes cantem les nostres nadales, i ens desitgem el millor per a totes, també a tu, que m'estàs llegint, et desitjo bon Nadal i millor 2024.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem