Aquest Nadal il·luminem Volpelleres

'No hi ha dubte que Nadal serà atípic, però dependrà de tots nosaltres que, en el fons, sigui el de tota la vida'

No és cap secret que aquest any Nadal serà diferent. El coronavirus ens ha tret dels carrers les tradicionals activitats nadalenques de Volpelleres, com la multitudinària Cacera de Tions al Bosc o l'esperat Cagatió de Volpelleres. Tot sigui per evitar possibles contagis a les aglomeracions. I és que les dades epidemiològiques a Sant Cugat continuen empitjorant diàriament, i el risc de rebrot s'enfila, pel que són poques les tradicions nadalenques que quedaran immunes a la pandèmia.

Però que aquest Nadal no sigui el tradicional al qual tots estem acostumats no vol dir que no sigui Nadal. Precisament, en un any tan difícil, Nadal hauria de ser, més que mai, un símbol d'il·lusió i esperança. És per això que des de l'Associació de Veïns del barri hem llençat una campanya per animar al veïnat a il·luminar Volpelleres, omplint de llum i motius nadalencs façanes, balcons, terrasses i vestíbuls comunitaris, i compartir les imatges per mitjà de les xarxes socials amb l'etiqueta #il·luminemvolpelleres. Per què aquest Nadal serà la llum la que ens unirà a tots en la distància.

Àpats de Nadal amb familiars i amics connectats per videoconferència, quintos de Nadal per Youtube, cavalcades de Reis per TV... No hi ha dubte que Nadal serà atípic, però dependrà de tots nosaltres que, en el fons, sigui el de tota la vida. Serà un Nadal més íntim, més casolà i menys bulliciós. Però si ens ho proposem, amb imaginació i una mica d'esforç, la il·lusió es conservarà intacta.

Ens queden molts Nadals per compartir i estar junts. Aquest Nadal que sigui la llum la que ens uneixi. Aquest Nadal "il·luminem Volpelleres".

 
 
Comentaris

Destaquem