Necessita millorar

'Cal millorar, perquè quan el castell folrat va bé, la colla està preparada per descarregar-lo, però l'interessant és saber reaccionar correctament quan no va bé'

Els Castellers de Sant Cugat havien treballat de valent als assaigs de la sala Canigó, portaven els deures fets amb un munt de proves de nivell i necessàries per a l'examen que era l'actuació de la Festa Major a la plaça d'Octavià. Tanmateix, com succeeix sovint en algunes cites que se saben importants, els nervis, o ves a saber què, van impedir que les coses sortissin com s'havia planejat i treballat.

Els Gausacs van obrir plaça amb un 3 de 8 amb alguns canvis respecte al que van carregar per Sant Ponç. I es va descarregar de forma impecable. Hi havia nervis, però no es van notar des de fora del castell. Després d'aquest bon inici, els de la camisa verd Collserola afrontaven la patum de la diada: el 2 de 8 amb folre. El castell s'havia treballat molt intensament les últimes setmanes, però la inexperiència en castells folrats potser va pesar a l'hora de corregir els defectes que podia oferir la construcció. Recordem que aquest castell feia set anys que els Gausacs no el portaven a plaça i en aquest lapse de temps hi ha entrat molta gent nova, alhora que n'ha marxat molta altra.

Els Castellers de Sant Cugat no van acusar massa el cop de la caiguda i van acabar l'actuació amb el vuitè 4 de 8 del curs, a més d'un sòlid 7 de 7 que es treballa per pujar-lo un pis més. Les conclusions són positives, perquè s'hi van aplegar més de 200 camises a plaça i perquè s'ha afegit un nou castell a la cartera dels Gausacs. Tot i això, cal millorar, perquè quan el castell folrat va bé, la colla està preparada per descarregar-lo, però l'interessant és saber reaccionar correctament quan no va bé. Tenim marge i s'estan fent bé les coses.

Gausacs, amunt!

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem