Netegem els boscos de Valldoreix

"Aniria bé que no fossin necessàries aquestes jornades, que tothom fos responsable de l'entorn", diu Usero

El 17 de novembre, un diumenge després de les eleccions, estem convidats tots els que estimem la natura en general i els valldoreixencs en particular, a participar en la "17N TRASHTAG VALLDOREIX" que no és altra cosa que una jornada de recollida d'escombraries a l'entorn natural de Valldoreix. Estem citats a les 10 del matí a Can Badal.

La idea va sorgir d'una col·laboradora del Cugatenc i recollida per l'Oriol Sales, tècnic d'esports, educació, serveis socials i sanitat de l'EMD de Valldoreix.

 

S'hi han bolcat en l'organització i la propagació, entitats del poble com Valldoreix Espais Naturals-VEN, Valldaurex-Centre d'Estudis de Valldoreix, Ass. De Veïns i Veïnes Progressistes de Valldoreix, Ass. De Propietaris i Veïns de Valldoreix i l'Associació de Veïns Ca n'Enric La Miranda.

Que hi hagi gent que embruta el bosc no ho entens. Ara, la reacció d'Entitats i ciutadans de Valldoreix i Sant Cugat per mantenir l'entorn del poble net, és lloable. Aniria bé que no fossin necessàries aquestes jornades, que tothom fos responsable de l'entorn. I tant de bo que, aquestes accions, servissin per a conscienciar la ciutadania d'emportar-se la brutícia a casa.

 

Costa encara més d'entendre, quan arreu tenim papereres, contenidors, recollida de voluminosos i una deixalleria on pots anar si t'has molestat en fer-te el carnet d'usuari. I no costa gens de fer-s'ho.

Doncs, endavant, apunteu-vos la data: diumenge dia 17 de novembre. I felicitacions a la noia que va tenir la idea, a l'Oriol Sales i a totes les entitats que ho organitzen.

 
 
Comentaris

Destaquem