Neus Colet. Dibuixos

'Uns dibuixos, els de Colet, que amb la simplicitat de la línia, vesteixen l'espai buit, evocant espais naturals que ens reconeixen i reconeixem'

La línia del dibuix s'estén sobre la superfície nua. Apareixen solcs, turons, muntanyes, arbres, uns paratges naturals cridant la seva essència. Del buit neix un paisatge que podem identificar a la memòria com a un territori conegut i trepitjat múltiples cops.

El que l'artista representa és un lloc en concret, però en l'imaginari comú podria respondre a aquell camí que acull les nostres passes amb delit, la muntanya on s'amaga el sol com en un cabàs a determinada hora i època de l'any o el petit bosc a l'horitzó que sempre ens ha acompanyat amb la seva presència, parlant-nos igual que ho faria un vell amic, dient-nos que tot es pot tòrcer, però ell ens ofereix el seu missatge esperançador que inimitablement és allà, retallat entre els núvols llunyans, testimoniant una certesa en la mirada. Uns dibuixos, els de Neus Colet, que amb la simplicitat de la línia, vesteixen l'espai buit, evocant espais naturals que ens reconeixen i reconeixem.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem