La Nit de l'Eficiència

'La sostenibilitat és un clar exemple que els esforços en solitari no arriben enlloc, però que tots units farem molta feina!'

Un cop més s'ha celebrat la Nit de l'Eficiència a Barcelona, organitzada pel Clúster d'Energia Eficient de Catalunya. Una trobada que s'organitza cada any on un munt d'entitats molt rellevants, públiques i privades, es troben en un moment de lleure.

L'eficiència energètica és un tema que preocupa molt a tothom. És d'agrair veure la implicació del govern de la generalitat, l'alcaldia de Barcelona i evidentment, de forma local, l'Ajuntament de Sant Cugat, que en aquest cas, va destacar per la seva presència amb diversos responsables d'aquest àmbit.

Tot això no seria possible si no fos per agrupacions d'empreses i entitats que sustenten econòmicament l'entitat i persones que promouen en general de forma altruista accions, i dediquen el seu temps a pensar com millorar el nostre món, o si més no, com no empitjorar-lo.

En qualsevol cas, la pedagogia a tots els nivells ha de materialitzar-se amb força. Des dels més menuts a l'escola, la gent gran i per descomptat a tothom que tingui un poder de decisió important perquè tots els esforços els centrem en no fer cap mena d'acció que vagi en contra la sostenibilitat, i sobretot promoure mesures i inversions enfocades a aquest fi.

A Sant Cugat hi ha múltiples propostes i molta gent centrada en fer els deures de forma local, i precisament, des de l'associació Sant Cugat Empresarial, a la qual pertanyo, s'ha impulsat una comissió de sostenibilitat que pretén aquest mateix objectiu.

La sostenibilitat és un clar exemple que els esforços en solitari no arriben enlloc, però que tots units farem molta feina!

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem