La Nit en Blanc celebra 10 anys de màgia i participació ciutadana

"Els sabors i les aromes s'entrellacen als carrers amb els tradicionals tastets, als que sumem ofertes comercials i promocions que podreu trobar a les botigues"

L'atmosfera màgica que envolta La Nit en Blanc s'intensifica i guanya rellevància amb el pas dels anys. Des dels més petits fins als més grans omplen la ciutat. Onades de ciutadans vestits de blanc i portant, orgullosos, els barrets que representen aquesta nit especial. Persones de totes les edats que s'uneixen en una sola energia festiva i plena d'alegria.

Els sabors i les aromes s'entrellacen als carrers amb els tradicionals tastets, als que sumem ofertes comercials i promocions que podreu trobar a les botigues que obriran les seves portes durant tota la nit.

Cal remarcar que aquesta jornada es fa possible gràcies al comerç associat, que sempre aposta per reforçar llaços amb la cultura i l’art, creant comunitat i, així, enfortint el teixit comercial de Sant Cugat.

La Nit en Blanc és una celebració que ha evolucionat i crescut durant aquests deu anys gràcies al suport incondicional de tots vosaltres, és una ocasió on compartim moments inoblidables i màgics. Us agraïm a cadascun de vosaltres per fer d'aquesta jornada un gran esdeveniment tan especial.

Així doncs, us convidem a participar en la desena edició, el proper dissabte 10 de juny, en aquesta festa nostre, que ja és de tots. Demostrant, una vegada més, que Sant Cugat és una ciutat plena de vitalitat i passió, disposada a continuar construint moments que quedin gravats a la nostra memòria col·lectiva.

Ens veiem als carrers i fem que La Nit a Blanc brilli més que mai!

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem