La Nit de la Sòcia de la Xarxa de Dones Emprenedores amb la Joana Amat

'Ella representa els valors de la xarxa: feminisme, empoderament, compromís, col·laboració, autenticitat, honestedat...'

La Joana Amat ha estat una dona avançada al seu temps. De jove va heretar i codirigir el negoci familiar en una època en què el sector immobiliari era bàsicament masculí. I no només això, ha estat capdavantera i compromesa amb els drets de les dones; tant, que fins al 2008, al seu negoci no existia la paritat... perquè tot eren dones!

És per això i molt més, que la Joana Amat ha estat escollida la nostra Sòcia Honorífica 2023. Ella representa els valors de la xarxa: feminisme, empoderament, compromís, col·laboració, autenticitat, honestedat... I estem molt contentes i orgulloses de poder comptar amb la seva presència el pròxim 6 de juliol de 2023 al sopar de la Nit de la Sòcia Xarxa de Dones Eemprenedores de Sant Cugat. Una nit molt especial, en què compartirem una estona amb la Joana, tot un exemple professional i vital per a nosaltres i amb totes les sòcies, amigues i acompanyants que s'hi vulguin sumar.

Certament, el camí professional recorregut per cada sòcia és diferent: unes estan iniciant el seu projecte, altres ja el tenen plenament consolidat; però l'encant de la Xarxa és que sabem que si ens cal un cop de mà, aquí som totes. Perquè la xarxa ens connecta i ens enforteix. És per això que la Nit de la Sòcia és més que un sopar. És un reconeixement a totes les dones empresàries i emprenedores que volen sentir-se que pertanyen a una associació referent en el sector empresarial a Sant Cugat. I és per això que si tu vols, nosaltres volem que tu també hi siguis.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem