Nit solidària Pulseras Candela a Valldoreix

'Jornada d'agraïments i bones vibracions a la I Nit Solidària Pulseras Candela a Valldoreix'

Un Sopar Solidari, per tal de presentar a la vila l'Associació Pulseras Candela, un projecte avalat per l'Hospital Sant Joan de Déu, que recapta donacions per la investigació del càncer infantil. Vam decidir fer-ho al Club Esportiu Valldoreix, per la vinculació històrica que uneix ambdues entitats i ho vam fer amb una grata col·laboració.

El nostre agraïment a Pulseras Candela per l'honor de fer-ho a través de la nostra associació; al Club Esportiu Valldoreix, a la seva organització, a la seva junta i als seus socis; i al Restaurant Can Veris per participar en l'esdeveniment, tots ells més enllà de les seves atribucions.

Agrair també les aportacions dels nostres amics, patrocinadors i col·laboradors que s'han ofert a participar i que ens han permès fer una rifa extra per recaptar més fons. També als nostres veïns, socis i amics de l'Associació, que han fet possible aquest èxit i que doten de sentit les paraules de solidaritat.

Aprofito també per agrair el vostre suport continu, i no només parlo del Sopar Solidari. Moltíssimes gràcies!

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem