Nits al Monmany

"Ha estat un èxit de públic i cada dissabte hem pogut anar augmentant l'aforament"

Un any més, tot i la situació que hem viscut amb la pandèmia de la Covid hem pogut gaudir del cicle de concerts a la masia del Monmany. Un any diferent, però també un any que hem après a valorar les petites coses que ens dona la vida, com viure en aquesta vila tan a prop de la natura i del bosc, un dels trets identitaris de Valldoreix, així com conèixer la riquesa del nostre patrimoni.

I un d'aquests fets han estat els concerts dels dissabtes al Monmany, un privilegi tenir aquest entorn per programar música a la fresca. Aquest any, a l'EMD de Valldoreix hem fet una aposta pels artistes locals. Sabem la situació que ha patit el món cultural i la dificultat per actuar a causa de les restriccions de la pandèmia i les ganes dels artistes de poder transmetre el seu art. Nosaltres teníem clar que els concerts no podien faltar, que amb més control i inversió per totes les mesures anticovid, des de cultura de l'EMD de Valldoreix no podíem deixar de programar. Des d'aquí, donem les gràcies per aquestes tres nits a Elisabeth Franch i Albert Guinovart, al trio Claret i a Patricia de No i Jose Antonio Domené respectivament.

Ha estat un èxit de públic i cada dissabte hem pogut anar augmentant l'aforament; primer 60, després 70 fins a arribar al màxim de 90 cadires. Demanem disculpes a totes les persones que no heu pogut venir, però aquest any no podíem ampliar-ho més per raons òbvies.

Esperant amb il·lusió l'estiu vinent tot pensant en els artistes que tindrem i convençuts que el futur de la música clàssica passa pels concerts de petit format i encara més, en entorns tan bucòlics com la masia del Monmany a Valldoreix

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem