Nivelón

'Siguem del color que siguem, siguem realistes i remem tots perquè Catalunya surti als diaris internacionals com un hub econòmic de primer nivell'

Un dels grans problemes per emprendre, de sempre, ha estat la confiança en un mateix, o la convicció en el negoci que es regenta o dirigeix. Des dels orígens dels temps, l'ésser humà destacat era el que emprenia una cacera de mamuts, un viatge sense retorn per l'atlàntic, o el que hipotecava tots els diners familiars per obrir un taller, negoci o construir una fàbrica per produir algun producte.

Fa anys, amb una mica de cap i esforç, era suficient per a poder tenir una vida acomodada i fins i tot aportar un petit granet de sorra a la societat amb la creació de llocs de treball. Avui dia, amb molt cap i molt d'esforç, sense confiança en un mateix, no s'arriba pràcticament enlloc. El trinomi és necessari en molts casos per tenir èxit, per assolir el que es desitja, o el que vingui sobrevingut per una emprenedoria diligent i rendible.

A Catalunya, tenim la sort d'atresorar grans i importants empreses productives, ser un dels principals hubs tecnològics i logístics d'Europa, liderem l'excel·lència en centres mèdics i la potència de les farmacèutiques catalanes és indiscutible.

Catalunya hi ha "nivelón"! Aprofitem aquesta oportunitat geogràfica i cultural per encoratjar als nostres joves, i no tan joves, a emprendre i a confiar que som capaços de tot. Oblidem-nos dels que "ens roben", i dels que només viuen per ser independents. Això ens incapacita per mirar més enllà. Siguem del color que siguem, siguem realistes i remem tots perquè Catalunya surti als diaris internacionals com un hub econòmic de primer nivell, i no per un paratge en repressió i castigats de cara a la paret.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem