No ens cau bé el racisme

'Malauradament, existeixin i es produeixen situacions de discriminació cada dia i qui millor per explicar-les i reflexionar que els mateixos nens i nenes de les escoles'

No ens cau bé el racisme! Va dir l'Elna d'onze anys, mentre participava en el consell d'infants municipal fa unes setmanes. Vam pensar que no hi havia frase més clara i contundent per explicar l'activitat matinal que farem el 8 de juny als jardins del Monestir a partir de les 11 h. Emmarcat dins del festival de música negra, StQBlack, des d'Escoles Coeducatives continuem aportant un any més el nostre granet de sorra! Enguany volem donar visibilitat i fer d'altaveu dels infants del municipi, que durant tot el curs han treballat el racisme.

Més info: La música negra envairà de nou Sant Cugat en el 10è StQBlack

Malauradament, existeixin i es produeixen situacions de discriminació cada dia i qui millor per explicar-les i reflexionar que els mateixos nens i nenes de les escoles. La matinal del festival StQBlack del 8 juny començarà amb un programa de ràdio en directe des dels jardins del Monestir amb la participació d'alguns dels infants del Consell. L'objectiu d'aquest programa? Ben fàcil! Generar consciència col·lectiva a través d'experiències viscudes amb els mateixos protagonistes.

A més, tothom qui s'hi apropi podrà gaudir d'activitats familiars amb tallers de xapes i vinils reivindicatius omplint l'espai amb missatges i dibuixos antiracistes! Al llarg del matí, hi haurà un espai chill-out ple de llibres i còmics seleccionats per l'ocasió amb la col·laboració de les biblioteques públiques de Sant Cugat. I tot això amenitzat amb música del festival gràcies a l'equip de Sotasons. No podem demanar més, o si... perquè com va dir Angela Davis: "En una societat racista, no ser racista no és suficient. Cal ser antiracistes".

Passeu passeu famílies!

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem