No ens oblidem de tu, Raül

Un gausac que aprofitava el poc temps lliure que tenia per viure i gaudir de la nostra ciutat

Diuen que a Catalunya hi ha fractura social per culpa del “desafío independentista. Mentrestant, s’han empresonat dos activistes pacifistes, s’han amenaçat mitjans de comunicació, s’han agredit més de mil persones a les portes dels col·legis electorals, s’han denunciat mestres de primària per incitar a l’odi i s’han organitzat manifestacions per la unitat d’Espanya plenes de famílies amb canalla on es crida “Puigdemont a prisión” i on participen feixistes i nazis que porten ja més de cent denúncies per agressions. I, finalment, diuen que hi ha fractura social mentre empresonen més de la meitat del nostre legítim govern i la resta es veu obligat a exiliar-se per por a les repressions.

Sant Cugat malauradament no s’escapa d’aquesta onada repressiva que atemoreix la nostra gent, sens dubte la manera més cruel que té un estat per controlar una societat. Molts d’aquests episodis també tenen lloc a la nostra ciutat. El darrer va ser aquest dilluns passat quan una colla d’energúmens feixistes van causar diversos desperfectes a la façana de l’Ajuntament i van estripar una pancarta que hi penjava demanant la llibertat dels presos polítics.

Però sobretot la gent de Sant Cugat estem colpits des que han empresonat el nostre conseller Raül Romeva. Un home que ha dedicat bona part de la seva vida al servei de la ciutadania, com a representant públic. Un gausac que aprofitava el poc temps lliure que tenia per viure i gaudir de la nostra ciutat. Un home demòcrata, dialogant, amable, cordial i sobretot bona persona. Aquestes quatre ratlles van dedicades a ell i a la seva família. No esteu sols. Llibertat immediata dels presos polítics. 

 
Comentaris

Destaquem