No és possible

'Ha de seguir sent possible aquell desig del Che que, davant del sofriment, fam i injustícia de qualsevol, on sigui, sempre hem de sentir-la com a pròpia'

Aquest hauria de ser un article per tal de desitjar-vos felicitat en aquestes dates nadalenques, però no puc. Com es pot ser feliç mentre es massacren nenes, nens i dones diàriament davant dels nostres ulls? A l'hora de sentir impotència perquè qui pot parar aquesta brutalitat, no solament mira cap a una altra banda, sinó que activament omple els arsenals de munició per tal que segueixi la barbàrie.

El que ens porta la televisió aquests dies són milers de persones amuntegades en carrers de grans ciutats admirant llums de colors en una luxúria sense fre de consum nadalenc i en la imatge següent ens mostra el dolor quotidià de la mort, barris sencers destruïts, hospitals amb ferits per terra, mare plorant abraçada al cadàver del seu fill i els rostres desesperats dels quals encara no han mort.

Imatges que haurien de trencar-nos el cor. O és que, ens han vacunat contra el dolor aliè? Ha de seguir sent possible aquell desig del Che que, davant del sofriment, fam i injustícia de qualsevol, on sigui, sempre hem de sentir-la com a pròpia.

Per això no té cap sentit humanitari que l'Ajuntament de la nostra ciutat, per part de la regidora d'Educació, Universitat i Multiculturalitat, hagi ordenat la retirada d'un mural escolar col·locat davant de l'escola Pins del Vallès que expressa solament el terrible dolor que està suportant avui el poble de Palestina. Felicitacions nadalenques? Per tots els que sofreixen en les guerres, avui no toca.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem