'Només us vull dir que us estimo!'

'La solidaritat humana et va donar l'oportunitat de tornar a néixer fa sis anys de la mà d'una donant de medul·la americana de vint-i-un anys'

Des del faristol dalt de l'escenari i ben guapa aquestes varen ser les teves paraules al darrer sopar del càncer, dites per a tots els comensals santcugatencs que ens van acompanyar. Així eres tu, Rocío Arola! Bolcada, entregada, intensa i molt intel·ligent!

La solidaritat humana et va donar l'oportunitat de tornar a néixer fa sis anys de la mà d'una donant de medul·la americana de vint-i-un anys. Eren les úniques dades que en sabies d'ella, i quan ho explicaves et brillaven els ulls. I a nosaltres, a la Junta local de l'Associació Espanyola Contra el Càncer, ens va donar l'oportunitat de conèixer la dona brillant que eres. Sempre vas creure en la investigació, et vas sotmetre a infinitat d'hores de quimioteràpia, tantes que les vas deixar de contar...

Amb quina fina ironia ens trucaves amb el degotador connectat treballant perquè el sopar seguís endavant i sempre amb un somriure. Anaves un pas endavant en tot. Coneixies qualsevol avenç mèdic que es fes arreu del món. Ajudaves a pacients com a pacient experta.

Aquests darrers anys has treballat per als altres i és en això que vull fer èmfasi: quan els malalts se sotmeten als estudis clínics, no només ho feu per a curar-vos. Ho feu perquè la Ciència pugui avançar! I per això en nom de tots: Gràcies, Rocío! I gràcies a tantes persones com tu que heu ajudat a desenvolupar els tractaments pels nostres fills. Aquells que curaran els malalts del futur.

Per això i per com eres et vull dir: - "Rocío, nosaltres també t'estimem!".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem