La normalitat

Article d'opinió de Robledo parlant sobre la desescalada de la COVID-19

Jo em pregunto, és normal tot el que està passant? Tot el que ens diuen que està passant és normal? Doncs potser serà normal deixar morir als nostres avis i àvies. Potser sí que és molt normal que el virus aquest tingui una proteïna o què sé jo, que qualifica si un avi/a no pot continuar doncs no és rendible tanta assistència per acabar al mateix lloc i aleshores actua "normalment" fent-los passar a millor vida i tot això que ens estalviem.

Deu ser normal que amb la poca i lamentable informació... Informació? Ja estem tots de festa doncs el tema del virus ja ha passat o... Potser no ha passat i el que vol tothom és que "passin senyors/es turistes i deixin-nos uns calerons" per poder tornar a la normalitat, la bona normalitat econòmica d'uns pocs i la misèria de la resta.

La normalitat, potser, és mirar cap a un altre lloc i buscar la felicitat basada en la ignorància i moltes coses més que tots deuríem de saber. La normalitat és posar en perill a una massa humana conduïda cap a on uns pocs creuem que els convé, deixant de mirar l'interès comú, tot creant una "normalitat" inexistent que, més aviat que tard, ens fotrà un clatellot que patirem els de sempre o, si em permeteu, acabarà amb els morts ja quotidians de cada dia... Normal!!

Tot això solament perquè algú creu que la pasta és més important que la vida i que les conseqüències són, tan sols, una qüestió col·lateral. Nosaltres hauríem de ser una mica intel·ligents i no col·laborar reforçant aquest fals relat de "normalitat" que no hi és ni hi serà.

 
 
 
Comentaris

Destaquem