El nostre Pla Estratègic

"L’Ajuntament no ha lliurat la informació que se li demanava i, per això, el procés ha quedat interromput i ens preguntem si els diners pagats hauran servit d’alguna cosa"

Bona part de la meva vida professional la vaig dedicar a ensenyar i ajudar moltes universitats a preparar el seu Pla Estratègic, des de la Càtedra UNESCO de Direcció Universitària, de la Universitat Politècnica de Catalunya. Quan ens contractava una universitat, de Catalunya, d’Espanya, de Portugal o d’Amèrica Llatina, sempre insistíem que un Pla Estratègic suposava que s’hi jugaven el futur i per això eren necessàries tres coses: que hi participés tota la comunitat universitària - directius, professors, alumnes, tècnics, administratius i empreses que hi tenien convenis-, que la preparació es fes en el mínim temps possible, perquè l’impacte fos ben fort -com a màxim 5 mesos- i que hi hagués un compromís clar del Rectorat de fer-ne després el seguiment per valorar si avançaven o no.

Des de la Taula de la Gent Gran ens va costar anys que l’Ajuntament acceptés d’encarregar a una empresa de consultoria la preparació del Pla Estratègic de la Gent Gran de Sant Cugat. Quan va ser el moment de la participació de les entitats es van muntar 8 grups focals, en els quals vam participar amb molta implicació més de 100 persones. Però d’això ja fa gairebé un any i el més calent està a l’aigüera. L’Ajuntament no ha lliurat la informació que se li demanava i, per això, el procés ha quedat interromput. Ni els polítics ni els tècnics encara no se n’han assabentat i les entitats ens preguntem si els diners pagats hauran servit d’alguna cosa i si amb el poc interès manifestat fins ara, està prou garantit que després se’n faci un bon seguiment.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem