#NoTenimPor

L’atac terrorista de Barcelona i Cambrils ha mostrat també una ciutadania unida

Malauradament el 17 d’agost de 2017 quedarà marcat per sempre com una data tràgica. La barbàrie del terrorisme va colpejar la capital catalana, Barcelona, i també Cambrils. Un dia on la irracionalitat del terrorisme es va endur massa víctimes innocents que gaudien d’un passeig per un dels carrers més emblemàtics de Barcelona i del món, les Rambles, o passejaven gaudint de la nit d’estiu de Cambrils.

Però enmig de la barbàrie un agraïment infinit, immens, a tots als qui aquell dia i els successius van fer que ens sentíssim encara més orgullosos de la feina que fan cada dia. Els Mossos, la Guàrdia Urbana, els professionals sanitaris i del SEM, en definitiva, tots i cadascun d’aquells que van treure el millor de si mateixos per fer front a un atac irracional contra víctimes innocents.

L’atac terrorista de Barcelona i Cambrils ha mostrat també una ciutadania unida amb un sol clam contra la barbàrie: “no tinc por”. Catalunya ha estat, és i serà sempre una terra de pau. Aquest atac no debilitarà la nostra societat ni els nostres valors. Llibertat, pau i convivència són i seran la base de la nostra democràcia. Entre tots hem de treballar per doblegar aquells que intenten confrontar la civilització amb l’ús de la violència.

Les mostres de solidaritat rebudes d’arreu del món confirmen que som molts més els que volem la pau, els que volem seguir gaudint de tot allò que ofereixen les ciutats i pobles d’aquí i d’arreu, els qui, en definitiva, volem seguir vivint en llibertat, sense por. Perquè la millor manera de vèncer el terrorisme és restar units defensant la igualtat, la llibertat, la pau i la convivència i mostrant una vegada i una altra que no tenim por.

 
Comentaris

Destaquem