Nous projectes

'Dels propòsits col·lectius pel 2022 demano que tinguem el temps necessari per a pensar abans d'actuar precipitadament'

Ara que ha començat un nou any, normalment fem un seguit de promeses que esdevenen més un desig que una realitat palpable, però també és veritat que serveix per fer una mirada enrere, per si escau, no reincidir en els errors comesos. Dels propòsits col·lectius pel 2022 demano que tinguem el temps necessari per a pensar abans d'actuar precipitadament, que les obres que s'iniciïn ho facin sense demora i sense una burocràcia lenta i obsoleta o que siguem capaços d'acabar d'enllestir assumptes que són peticions històriques.

Sé que tot plegat és utòpic i que la realitat de la nostra societat és que ens hem complicat la vida per a fer les coses més efectives, però si es poden accelerar els processos, estaria bé fer-ho per no deixar-los a un calaix a l'espera que es resolguin tots sols.

En l'àmbit personal intentaré tenir més empatia, respirar i comptar fins a mil abans de dir el primer que em ve al cap. Em costarà, els Deus saben de l'exercici de contenció que hauré de fer, però faig promesa pública que ho intentaré.

Espero que aquest 2022 sigui el de la recuperació d'uns anys per oblidar, l'any d'inici del nou tram de l'avinguda Cerdanyola, l'any que es pugui tancar la reixa de l'Amfiteatre, l'any en què es facin realitat els projectes dels pressupostos participatius del 2020. Com a contrapartida espero que puguem reprendre les Jornades Fem Barri, o la Nostra Festa Major.

Les peticions han d'anar acompanyades d'una contraprestació, jo em comprometo a seguir lluitant pel bé comú amb el cap més fred i la llengua menys afilada, però desitjo que aquests objectius i fites siguin compartides per aquells que tenen la responsabilitat política.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem