A la Núria Stenger

'Als tècnics se'ls paga per la feina que fan, no pas per com la fan. Hi ha, però, una part personal, de collita pròpia, que no té preu i és la més valuosa'

La fins ara tècnica de Cultura de l'EMD de Valldoreix, plega. Li ha arribat el moment de la jubilació. Enrere queda tota una vida dedicada a la cultura del poble. A Valldoreix hi ha un grapat d'entitats dedicades a promoure la cultura. Són gent que fa poble, que li donen una personalitat, que l'estimen, que desperten un sentiment de pertinença.

I la Núria, aquests anys, juntament amb els diferents vocals de Cultura, ha estat al capdavant de tota aquesta gent. Escoltant tothom, proposant idees, aconsellant activitats, gestionant-les. El mèrit, però, no ha estat sols la tasca que ha fet. És, a més i sobretot, la manera de portar-la a terme. El seu tracte amable, accessible, feia que les entitats hi arribéssim fàcilment a un acord.

Als tècnics se'ls paga per la feina que fan, no pas per com la fan. Hi ha, però, una part personal, de collita pròpia, que no té preu i és la més valuosa. Els tres grups de teatre que som al poble sabem del cert aquest tarannà que ha fet servir.

Quan Espiral, el grup de teatre més antic del poble, va deixar de gestionar la Mostra i la Programació Continuada i va passar l'organització a l'EMD, la Núria, juntament amb la llavors vocal de Cultura, van crear el Consell de Teatre, un òrgan consultiu format per representants dels tres grups. El respecte a la nostra opinió i el tracte exquisit que hem rebut ha estat excel·lent.

Per part dels grups de teatre, només resta afegir que trobarem a faltar el seu somriure. I la seva feina i el seu tracte plaent. A tota ella.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem