Observant l’Observatori

"Més del 50% de la població es considera d'esquerra o centreesquerra i més d'un 80% està encantat de viure a Sant Cugat", Diu Casamitjana

Fa pocs dies hem conegut els resultats del darrer Observatori Sociològic de Sant Cugat. Sempre és interessant veure que pensa la ciutadania d'aspectes diversos de la ciutat i del seu govern. En conjunt no sembla que s'hi trobin grans variacions respecte al darrer i ja això pot semblar curiós quan en aquest temps hi ha hagut canvis importats no sols en la composició del govern municipal.

 

Una de les coses sorprenent és que més d'un 30% de la ciutadania no sap o no contesta a algunes de les preguntes que se li fan, malgrat que pot semblar que tothom hagi de tenir alguna opinió d'un tema que li toca de prop com és qui governa la ciutat. Doncs pel que es veu no és així. Però potser més curiós encara és que dels que contesten la majoria s'equivoquen en la composició del govern. I dic curiós si recordem el batibull que va significar la constitució de l'equip de govern. Deu ser que els que cridaven a la sala de plens no han estat preguntats! No cal dir que de l'oposició la meitat dels enquestats no en saben res.

Afortunadament tres de cada quatre ciutadans ara se senten segurs a casa seva, quan no fa pas tant semblava que Sant Cugat fos territori comanxe on resultava difícil torbar algú que considerés segura la mateixa llar i el barri.

I com sempre més del 50% de la població es considera d'esquerra o centreesquerra i més d'un 80% està encantat de viure a Sant Cugat, malgrat les dificultats de no pocs per arribar a finals de mes o tenir dificultats per pagar lloguer, aigua o llum o no poder fer cap estalvi. Contradiccions de la vida o de la falta de reflexió quan et pregunten per telèfon i has de respondre a correcuita.

 
Comentaris

Destaquem