L'oficina de (no) Correos de La Floresta

'Una oficina ben ubicada per la gent que viu a Sant Cugat, però mal ubicada per aquells que som de fora del nucli'

La Floresta encara recordem l'oficina de correus ubicada a l'estació, ja que no fa massa anys que hi era, abans que algú decidís que s'havia de tancar. Com algú va decidir que calia treure el caixer automàtic. O canviar l'itinerari del bus que venia de la plaça del Centre... Com tantes altres coses que algú de la plana decideix sense tenir en compte el parer del veïnat.

Tornant a Correos, des del tancament de l'oficina, els florestans han d'anar a Sant Cugat quan reben una notificació. Una oficina ben ubicada per la gent que viu a Sant Cugat, però mal ubicada per aquells que som de fora del nucli, i una gestió que hauria i podria ser ràpida, pot acabar sent més lenta pel fet de venir de fora, però què hi farem...

Al desembre vaig anar a recollir un paquet a Sant Cugat que en l'avís deia que s'havia de recollir a l'oficina de Valldoreix, cosa que pel que em van dir a l'oficina, allò era un error malgrat que tenia la seva lògica.

Vaig aprofitar per demanar per quina raó des de La Floresta no podíem anar a fer les recollides a Valldoreix que, com tothom sap, és força més a la vora que no pas Sant Cugat. Era un pregunta que no esperava cap solució, ja que en aquesta mena d'empreses públiques ningú no té en compte l'opinió de l'usuari. La resposta va ser sorprenent: La Floresta havia gaudit molts anys d'oficina i ara li tocava a Mira-sol. Encara vaig ser capaç de demanar què passaria si el veïnat, o el consistori municipal, demanessin que l'oficina de referència de La Floresta fos Valldoreix... La resposta va ser molt clara: res no els faria canviar de decisió. Què malament que anem!

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem