'On the way'

Atrevim-nos a somniar i a construir el futur de Sant Cugat i de Catalunya

Aquest cap de setmana, la Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC) celebrem a Vilanova i la Geltrú (Garraf) el nostre XIX Congrés, que porta per títol On the way. Al llarg d'aquests tres dies, no només elegirem el nostre Secretari General i l'equip que l'acompanyarà en el mandat 2017-2019, sinó que també renovarem els nostres Estatuts a partir de la ponència organitzativa i la ponència ideològica. 

Sant Cugat hi és present. La JNC Sant Cugat, treballant braç a braç amb els nostres companys de la comarca (Vallès Occidental – Sabadell), presenta esmenes i participa activament en el debat. L'enfortiment de la nostra organització a Sant Cugat passa, naturalment, per la participació en els actes en l'àmbit comarcal i nacional. Per a tenir una JNC forta a la ciutat, cal també ser presents i fer-nos veure sempre i a tot arreu dins la mateixa organització. 

La Joventut Nacionalista de Catalunya engega, doncs, un nou mandat, amb la vista posada al referèndum. Com no pot ser d'una altra manera, el nostre compromís amb la independència de Catalunya és total i absolut, ja que des que la JNC va ser fundada, l'abril de 1980, que la llibertat nacional per al nostre país forma part del nostre ideari. 

Però no només això. Des del centre polític, podem donar la mà tant a dreta com a esquerra. Diguin el que diguin, som tan lluny de l'esquerra radical, com de les polítiques conservadores. Això és el centre polític. L'espai de trobada per a defensar drets socials i drets nacionals. I jo el reivindico. 

No sóc revolucionari, sinó que defenso un reformisme sense límits. No ens ha de fer por canviar, progressar, avançar. Però des del centre, des del consens, des del pacte. I aquí és on som. On sóc. 

Iniciem una nova etapa i, des d'aquestes línies, convido tots aquells joves que vulguin treballar per a Catalunya, però sobretot, que vulguin treballar per Sant Cugat, a sumar-s'hi. La demòcrata Hillary Clinton va dir a la campanya electoral de les presidencials nord-americanes: When there are no ceilings, the sky's the limit. Atrevim-nos a somniar i a construir el futur de Sant Cugat i de Catalunya. Atrevim-nos a dibuixar el nostre futur. 

Al capdavall, som joves i tot està per fer. Comencem nou mandat. Véns? On the way!

Més informació
 
Comentaris

Destaquem