Pacifiquem Baixador

"Hem adquirit el compromís de pacificar el carrer, implantant ja mesures que pensem obligaran a disminuir la velocitat"

El projecte de la urbanització de l'avinguda del Baixador és un gran repte per Valldoreix. L'EMD de Valldoreix i l'Ajuntament de Sant Cugat ja hem fet les reunions per presentar-lo i hem escoltat també les queixes d'excés de velocitat i la polseguera que aixequen els conductors incívics que aprofiten per fer ral·lis o abocar-hi residus.

Des de mobilitat de l'EMD hem escoltat i entenem el neguit de patir aquesta situació. Per això hem adquirit el compromís de pacificar el carrer, implantant ja mesures que pensem obligaran a disminuir la velocitat.

La primera és posar "new jerseys" a les cantonades per fer el carrer més estret. Un total de 24 obstacles distribuïts als carrers Ramon Escayola, Pg. Roser, Llesamí, Rl del Jardí, Camèlies, Orquídia, Sant Sebastià, Pamplona, Ocells i Pla en el seu encreuament amb l'Av. del Baixador. Està demostrat que quan estrangules un carrer obligues a reduir la velocitat.

La segona és implantar el canvi de direccions per trams com contempla el projecte i que es va consensuar al procés de participació ciutadana, evitant la continuïtat del sentit de la circulació. Aquest factor evitarà que circulin els cotxes que no són del barri, expulsant el trànsit de l'Avinguda del Baixador i facilitant el pas als carrers adjacents. També servirà com a prova pilot, així com per copsar si el projecte és encertat i si s'escau buscar solucions.

La tercera serà la senyalització vertical, recordant la prohibició de circular a més de 30 km/h.

Esperem que amb aquesta actuació els veïns puguin tenir una millor qualitat de l'entorn, i que mentre esperen l'execució de l'obra puguin gaudir de la tranquil·litat que es mereixen.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem