Pandèmia

Opinó de Manel Rodríguez, cap dels Mossos a Sant Cugat, sobre el balanç del 2020

Com per a la resta de la ciutadania, la pandèmia també ha estat, per a nosaltres, una situació desconeguda que ens ha trasbalsat força, en tots els sentits. Lògicament, també com la resta del país, hem hagut de fer un gran esforç per tal d'adaptar-nos a aquesta nova situació, molt marcada per la manca d'informacions sobre el virus i la malaltia, per la incertesa.

En general, la població de Sant Cugat del Vallès ha respectat les restriccions imposades per les autoritats sanitàries. Sí que hi ha hagut casos puntuals de persones que han intentat evitar aquestes restriccions amb estratègies i excuses diverses. Lamentablement, hem hagut de denunciar algunes d'aquestes persones.

No ha estat fàcil haver de denunciar persones per, senzillament, estar al carrer quan no es podia, o per fer un desplaçament indegut. Com he dit abans, mai ens hi havíem trobat, però trobo que, amb l'ajuda i la comprensió de la ciutadania, ens hem sortit prou bé.

Ara, l'arribada i la distribució de les vacunes ens fa ser optimistes, perquè s'albira una tornada a la normalitat a curt termini. Tenim molt presents a tots els professionals del sector sanitari per l'immens esforç que han fet en aquest any que ara s'acaba i esperem haver-los acompanyat dignament en aquesta empresa de tenir cura de la població.

A més de la lluita contra la pandèmia, també ens hem dedicat a la protecció de la seguretat ciutadana. Segurament, bona part de les nostres expectatives de reducció de la delinqüència i la inseguretat es veuran satisfetes. Això no obstant, seguirem treballant per millorar els nostres resultats, que sempre passen, com no pot ser d'una altra manera, per millorar les condicions de vida i el benestar de la nostra ciutadania.

 
 
Comentaris

Destaquem