'El parlar dels papers i les pedres'

'"El parlar de les pedres i els papers" de Pep Codó estic segura que us enriquirà, proposant maneres alternatives de percebre la realitat'

Fins a març del 2023. Pep Codó. Enguany la galeria Canals celebra els seus 50 anys de trajectòria com a galeristes ubicats a Sant Cugat, recolzant i empenyent els artistes, que promou cap a la seva internacionalització, cosa que ha aconseguit en molts casos, posant d'aquesta manera Sant Cugat al costat del nom de l'artista de prestigi que el presenta al món de l'art. Ara encetem aquest any de celebració d'aquesta galeria santcugatenca i la primera mostra que exhibeixen al públic és El parlar dels papers i les pedres, l'exposició de l'escultor, Pep Codó, pel que he tingut el plaer d'escriure el text introductori del seu catàleg en aquesta mostra.

Vull destacar-ne alguns paràgrafs, diuen així: "Els callats materials esdevenen còmplices en la recreació de l'imaginari de l'escultor, amb la seva silenciosa presència estimulen l'actitud creativa de Codó, que hi deixa la seva empremta al seu damunt, fent-los sinònims de nous significats (...) Podem cavalcar els desafiaments que ens proposa Codó amb el tarannà tou, caracteritzat pel goig d'un navegar indolent entre estructures de pedra i de paper que deixen darrere seu esteles que ens omplen de carícies o palpitar amb els seus interrogants i el diàleg amb les veus mudes, que tot i el seu silenci, ens parlen a crits".

Si us podeu acostar en algun moment per la galeria Canals i veure aquesta exposició "El parlar de les pedres i els papers" de Pep Codó estic segura que us enriquirà, proposant maneres alternatives de percebre la realitat.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem