Parlem del Dia de la Mare

'Avui la meva mare em mirava, i em deia amb els seus ulls, que jo també feia una olor semblant a ella'

Avui la meva mare està bonica, li he recordat que soc la seva filla, ella ho sap quan em mira, tot i que ara no ho sàpiga expressar. M'ha somrigut i em tirava petonets a l'aire que jo he caçat ràpidament, perquè no s'evaporessin, perquè són meus, i són dolços com el caramel.

La meva mare fa olor d'amor, a esperança i a saviesa. La meva mare emana dolçor i elegància. La meva mare és pau i recer, perquè ella mai va ser tempesta. La meva mare és la meva llum i la meva guia. La meva mare em va ensenyar a estimar, i a ser generosa amb la vida perquè la meva mare és d'aquella generació on les dones eren fortes com roures, i amb la seva temprança i tenacitat van aconseguir les llibertats de les quals avui la nostra generació gaudeix. La meva mare em va ensenyar a ser dona i a transmetre batecs pels quals estimo.

La meva mare, un dia em va dir que volia ser àvia, perquè li sobrava amor. La meva mare quan t'apropes fa olor de rosada, a sol, a teles, a Helvans, a pinzells, a paciència, a marines, a flors fresques, a gaspatxo, a geranis, a croquetes, a Vick Vaporub, a rostit de l'àvia, a mà al front, a solucions, a boleros, a talons alts, a ordre a l'armari, a nits en vela, a lletra rodoneta, i a llavis pintats. Avui la meva mare em mirava, i em deia amb els seus ulls, que jo també feia una olor semblant a ella. Fragàncies de cures amb espurnes vermelles d'amor incondicional.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem