Què passa a l'EMD?

"Aquesta col·laboració, suport i respecte mutu és el que nosaltres seguim desitjant"

Malgrat que l'EMD de Valldoreix ens ha trepitjat l'activitat del Patge que realitzem des de temps immemorables, multiplicada per 7, com les plagues bíbliques (van posar en la mateixa franja horària i en els mateixos dies 7 patges distribuïts per la vila que res tenien a veure amb nosaltres), tot i això, la nostra activitat ha estat igualment reeixida, òbviament amb les limitacions de la pandèmia.

 

La raó principal de l'èxit de l'APVV són les nostres estretes relacions, que obtenim dels nostres socis, veïns, amics, col·laboradors i d'altres associacions, que no s'han forjat d'un dia per l'altre sinó que prové d'una llarga història, de vegades generacional, que ens omple d'orgull.

No és la primera vegada que això succeeix, no des del departament de Cultura amb el qual estem encantats, sinó des de la seva vocalia, plagiant les nostres activitats, creient -a més- que ho fan a esquenes nostres.
L'EMD i l'APVV fa dècades que tenen relació i col·laboració amb l'objectiu compartit de servir i atendre als nostres veïns, l'última demostració es va donar amb motiu de la celebració del nostre centenari en 2019, i aquesta col·laboració, suport i respecte mutu és el que nosaltres seguim desitjant, sense que l'estúpida intervenció personal de ningú pugui ni dificultar ni impedir-ho.

Ens subestimen, però la nostra posició és molt ferma davant les adversitats, en les quals tenim centenària experiència. Practiquin vostès el reconeixement adequat a la nostra Associació o com a mínim, no molestin.
Obrin la seva mirada, ja que així només obtenen pèrdues negativament acumulatives, senyals subtilment visibles que no ho seran tant en un futur pròxim.

 
Comentaris

Destaquem