Passada la Festa Major

La tinent d’alcalde de Presidència, Cultura i Projecció de la ciutat, Carmela Fortuny, diu que cal repensar-la. Aquesta és una bona idea que comparteixo afegint que sempre és positiu i aconsellable fer-ho perquè sempre és possible millorar les coses si l’actitud és constructiva i oberta.

SEGUICI: Al marge de la imprevisible ventada i de les normes establertes aquest any aconsellant no seguir al membres del seguici, cal dir que la realitat demostra que no hi ha manera de què aquesta manifestació inaugural d’entitats tancada amb regidors presidits per l’alcaldessa, mantingui una sòlida continuïtat i acaba per trencar-se en un estira i arronsa que va deixant espais.

CLAUSTRE: Aquest espai destinat a les famílies, és a dir amb la presència de nens  petits diu que ha estat dels més ben valorats. Veient l’ambient en alguns moments no ho dubto, sobretot perquè alguns pares i mares (alguns!!) deixen als nens que pugin, baixin, saltin, pels capitells mil·lenaris com si estiguessin en un parc públic. Si afegim el tast de vins (afortunadament sense carmanyoles) expresso la meva estupefacció en el tractament d’un espai que semblava que finalment volem protegir, conservar i projectar cultural i històricament. Una contradicció flagrant.

PLAÇA OCTAVIÀ, PLAÇA DE L’OM i ESGLÉSIA: Encavalcament entre diferents concerts quasi inevitable que cal repensar. Si hi ha un concert a la plaça d'Octavià a les 11 de la nit, les proves de so comencen a les 6 de la tarda. Si hi ha una actuació a la plaça de l'Om dins de l'església se sent. La concentració és difícil de superar, ja ho sé, però segons quines coses no tenen sentit.

Final: menys dies si us plau.

Eduard Jener és el sotspresident del consell de ciutat

 
Comentaris

Destaquem