'Què està passant' no és la pregunta sinó 'què ens està passant'

'A ADE Vallès busquem "conversar" per crear noves possibilitats, a partir d'una missió i visió d'un futur compartit: allò femení és "generatiu"'

Respondre als grans canvis que vivim amb el focus només en l'extern i moltes vegades amb paradigmes caducats: és més del mateix. Voler tenir la raó, cada un: la seva raó, no és efectiu per a definir el nostre món i construir el nostre futur. Amb postures oposades i rígides - des de la por-, perdem temps i ens frustrem.

Necessitem distingir entre "polèmica" i el poder d'una autèntica "conversa", que significa produir valor a través de la mateixa, on les conclusions inclouen i legitimen les diferents perspectives. Sabem conversar?: "Cocrea, conspirar i coinspirar".

ADE Vallès busquem "conversar" per crear noves possibilitats, a partir d'una missió i visió d'un futur compartit: allò femení és "generatiu". El líder d'avui té el gran repte d'aprendre a obrir i sostenir converses sobre allò que ens passa. A les organitzacions la connexió és el punt de partida per a dissenyar i construir junts prosperitat, sostenibilitat i benestar.

Ens estan faltant moltes converses perquè, ho acceptem o no, actualment s'amaga una gran ansietat i incomoditat de la qual en parlem molt poc i és el que necessitem per créixer i avançar. Preguntem-nos: què ens passa? I anem a descobrir a les noves persones que, tot i inconscientment, ja som i des d'allà, tot el que podem oferir, a més de mirar el món des de noves perspectives com: col·laboració, inclusió, diversitat, innovació...

Entre les qualitats de l'entorn empresarial de Sant Cugat, hi ha la vocació innovadora i la seva capacitat d'anticipació. La invitació és a conversar sobre els canvis, com la gran oportunitat de reconnectar amb nosaltres mateixos i amb la nostra vida, perquè "toquem" el que volem de veritat i puguem crear-lo.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem