Patinets

'Del que estic segura és que podrem travessar els carrers amb més confiança i sense esperar que algun despistat ens traslladi a hospital més proper sense cap avís'

Sembla que algun dels nostres governats va posant seny i vol regular la circulació de patinets elèctrics i bicicletes, que ja era hora. De fet, en alguns municipis de Catalunya ja està prohibida la seva circulació pels centres de les ciutats. Així que se'ns hauran acabat els ensurts que han estat fins ara, com la sal del poble, igual d'importants.

Aquests trastos malèfics que passen pel costat nostre en silenci i a tota velocitat, i, a vegades al ritme d'uns altaveus a tota potència, han estat un perill pels vianants des del primer moment de la seva invenció, però com totes les coses que ja de principi es veu que tenen els seus problemes, ningú va atrevir-se a posar ordre en un negoci que ha estat tan lucratiu per moltes empreses. No sé què pot succeir ara que els repartidors no podran accedir, per fer les entregues, a segons quines zones de ciutats i pobles.

Del que estic segura és que podrem travessar els carrers amb més confiança i sense esperar que algun despistat ens traslladi a hospital més proper sense cap avís, com he vist no fa gaire. Una dona gran va ser a assaltada mentre creuava el pas de vianants per dos patinets a la vegada, el primer li va caure a sobre de sobte i el segon no va frenar a temps, la que va resultar ferida va ser la pobra senyora, els dos nois es van aixecar d'un bot, però molt espantats; això sí, van avisar una ambulància que va parèixer de seguida. Pel que després vàrem saber no va ser un accident tan greu com que podia haver estat.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem