Pedalejant per l’anella verda

"Ara podrem dir que tant des de fora, com des de dins, l'anella verda és una merda!!"

Després de tanta crítica envers aquesta genialitat com és l'anella verda, vaig pensar, i perquè no agafo la bici i hi vaig a fer una volta i així poder gaudir de primera mà de les meravelles de què parlen?

I tal dit, tal fet, amb la Sun decidim recuperar les bicis després de no sé quant temps i anar a fer un volta pels carrils bicis de Sant Cugat.

Després de treure'ls-hi la pols, inflar les rodes i posar una mica d'oli a les cadenes, sortim a l'aventura. Agafem l'anella verda per Francesc Moragas. Un cop passat el semàfor del carrer de Dos de maig veiem el primer obstacle, un camió i una furgoneta aparcats al carril bici. Ocupem el carril dels cotxes i seguim. A la sortida del carrer de Sant Antoni, un cotxe que no es va poder incorporar a F Moragas, tallava per complet el carril. Superat l'obstacle, seguim endavant i a la sortida del carrer de la Lluna, un altre cotxe tallant el carril, però en aquest cas deixava un espai per passar sense haver de parar.

Un cop sortejats els vianants que creuaven els quatre cantons en vermell, enfilem el carrer Rius i Taulet i un nou camió aparcat al carril. Arribem a Lluís Companys i girem cap a l'estació. Si fins llavors no ens havíem trobat amb ningú, veiem que ve un patinet en sentit contrari i ens fa gestos. Mirem de fer-nos cap a un costat i llavors ens adonem que aquell carril bici només és d'un sentit! Tornem enrere per veure on ens havíem equivocat i anar pel lloc correcte i ens trobem que no hi ha carril: els que pugen per Rius i Taulet, en arribar a Lluís Companys s'han d'abduir o volatilitzar!

Ara podrem dir que tant des de fora, com des de dins, l'anella verda és una merda!!

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem