Pedro José

"Aquest agost ens va deixar el Pedro José Martín, qui va ser fundador del club de futbol sala Olimpyc Floresta, i president durant dinou anys"

Aquest agost ens va deixar el Pedro José Martín, qui va ser fundador del club de futbol sala Olimpyc Floresta, i president durant dinou anys.

Però crec que ens quedaríem molt curts si els recordéssim només per això.

El Pedro José s’involucrava en moltes iniciatives que donessin vida al barri i fessin bellugar a la comunitat.

Va ser peça clau de l’Agrupació Teatral de La Floresta, en la que va participar activament durant una desena d’anys, va engegar el club de futbol sala tot i que a ell no li agradava el futbol, i també va construir un circuit de bici-cross amb la seva excavadora per a donar sortida a una altra inquietud que hi havia al barri.

Era una persona que, tot i fugir sempre d’agraïments o reconeixements, treballava per a que al barri hi haguessin opcions de lleure per a tothom. Si calia dirigia teatre, o es posava a fer d’entrenador o a construir un circuit. Que al barri no li faltés de res, anant a parlar amb qui calgués, posant el seu temps i fins i tot diners si calia. 

La dita diu; si vols anar ben servit, fes-te tu mateix el llit. I això feia ell. Si falta res al barri, doncs fem-ho entre nosaltres. No esperem que ens ho vinguin a fer

Per a molts va ser i és un referent per a continuar fent coses al barri i treballar pel bé de la comunitat. Perquè sempre dependrà en part de nosaltres que el barri estigui viu, que hi hagi activitats per a tothom i que evolucioni com ens agradaria.

Hem après molt del Pedro José, i ara queda continuar el camí.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem